home
K

Wij hebben voor Nederland en Vlaanderen ons biologisch vlees en vleeswaren van Groene Weg kwaliteit  bestelbaar gemaakt. 

U kunt in deze shop uw bestelling plaatsen, waarna wij het op vaste dagen iedere week met eigen diepvries transport bij u bezorgen. 
Vanaf 35 euro wordt het gratis bij u bezorgd, u mag dit ook combineren met een bestelling voor uw huisdier, via onze site www.darf.info

Hoe werkt het?
U plaatst de bestelling, en de aantallen teminste 2 werkdagen voor uitlevering. De notatie is per 100g. Wij verpakken uw bestelling in vacuum voorzien deze van een etiket met naam, hoeveelheid en bereidingswijze., waarna wij het zeer snel bevriezen naar -20C.
Als uw order gereed is, gaat deze op transport naar ons bedrijf in Barneveld waarna wij het in geconditioneerd transport naar u verzenden.

U kunt op deze website onder routes en tijden 1 dag van te voren een tijdsblok zien, hoelaat de bestelling ongeveer bij u aankomt. 

Afrekenen van uw bestelling kunt u bij onze chauffeur doen. De link naar de webwinkel vind u hier http://webshop.amersfoort.degroeneweg.nl/